Долинська районна Станція юних техніків

Календар
«  Ноябрь 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2019 » Ноябрь » 15 » Юні інтелектуали
13:30
Юні інтелектуали

Юні інтелектуали

Формування особистості майбутнього громадянина, розвиток його здібностей, вироблення професійних навичок, готовність до виконання свого громадянського обов’язку – це завдання покладено на позашкільний навчальний заклад. Виконання цього важливого завдання вимагає від педагогів-позашкільників постійно вдосконалення методів навчання і виховання, пошуку нових, нестандартних форм навчання та застосування інноваційних технологій в навчально-виховній роботі. Досвід показує, що стандартні, традиційні форми навчання не завжди викликають у вихованців інтерес до навчання, а отже не дають ефективного результату. На думку багатьох педагогів використання елементів навчальної гри викликають у дітей пожвавлення і зацікавленість до вивчення навчального матеріалу. Брейн-ринг, як інтелектуальна гра викликає в учнів прагнення до перемоги, а отже потребують ретельної підготовки. Підготовка гуртківців до змагань стимулює в них повторення вивченого, а отже, сприяє закріпленню знань.

З метою розвитку творчих здібностей та підвищення інтересу вихованців закладу до інтелектуальних змагань, вміння працювати індивідуально та в колективі; здійснювати самостійну пошукову роботу, дискутувати та полемізувати 14 листопада 2019 року в нашому закладі розпочалася гра брейн ринг для здобувачів освіти початкової школи.

 Гра складається з трьох геймів. Для вихованців групи першого року навчання: І гейм складався з загально командної гри «Хто більше», конкурсу «Сумочка», конкурсу «Геометричні фігури». ІІ гейм «Ланцюжок по колу», конкурсу «Загадкові конверти». ІІІ гейм загально командної гри «Далі, далі…», конкурсу капітанів та конкурсу «Скласти прислів’я». Для вихованців групи другого року навчання: І гейм складався з загально командної гри «Хто більше», конкурсу «Лобзик», конкурсу «Умовні позначення». ІІ гейм «Ланцюжок по колу», конкурсу «Піраміда». ІІІ гейм загально командної гри «Далі, далі…», конкурсу капітанів та конкурсу «Інструменти».
         Діти показують велику зацікавленість та не аби - які вміння в розв’язанні творчих завдань.

 

Переглядів: 178 | Додав: vitusja05 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar