Долинська районна Станція юних техніків

Календар
«  Сентябрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2017 » Сентябрь » 20 » День відкритих дверей у Долинській райСЮТ
22:24
День відкритих дверей у Долинській райСЮТ

У Долинській районній Станції Юних техніків 14 вересня 2017 року відбулося традиційне свято - День відкритих дверей та посвята у гуртківці. На свято зібралися учні загальноосвітніх навчальних закладів, батьки та гості. У закладі була створена атмосфера незабутнього свята .

Підняття Державного прапора України для відкриття урочистої лінійки було доручено переможцям Міжнародних, Всеукраїнських конкурсів, оглядів, виставок, кращим гуртківцям закладу Шевчуку Данилу та Микитин Юлії. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих воїнів в зоні АТО та всіх загиблих героїв за Україну.

 

До проповіді і освячення було запрошено настоятеля Собору Різдва Пресвятої Богородиці отця Йосифа, який у своїх молитвах до Матері Божої звернувся з проханням спокою і мирного неба для України та окропив всіх присутніх свяченою водою.

 

Директор закладу Кепша Я.С. привітав присутніх з початком нового навчального року і побажав учням сил і енергії у оволодіванні нових технічних знань, здобутків, звершень у 2017-2018 навчальному році.

 

 З вітальним словом до учасників свята звернулася керуюча справами міської ради Сапетна С.О., яка привітала всіх присутніх з святом, подарувала на згадку цінні подарунки, вручила керівникам гуртків та гуртківцям-переможцям Міжнародних, Всеукраїнських конкурсів, оглядів , виставок поточного навчального року сертифікати для отримання грошових винагород з фонду Ю. Дерев’янка і побажала гуртківцям вчитись так, щоб набуті їхні знання знадобились незалежній Україні.

 

У своєму привітанні завідувач відділу методичного Косар Я. Г. розповіла присутнім про профілі гуртків, які функціонують у райСЮТ та на базі загальноосвітніх закладів міста Долини та сіл району, про успіхи закладу у Міжнародних, Всеукраїнських, обласних конкурсах, олімпіадах, змаганнях, виставках, оглядах.

 На святі звучали також привітання гуртківців. Та оптимістичний настрій для всіх створили повітряні кульки, які з дитячими мріями піднялися високо в небо.

 

 

 

 

 

erif";mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; color:#333333'>

 

Переглядів: 508 | Додав: vitusja05 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar