Долинська районна Станція юних техніків

Календар
«  Февраль 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2019 » Февраль » 7 » День Соборності України
17:42
День Соборності України

День Соборності України

Чергове святкування Дня Соборності в райСЮТ– це не лише важливе національне свято, але й зручний привід для того, щоб ще раз осмислити пройдений нашим народом шлях до державності, щоб зробити правильні висновки та взяти все цінне з повчального історичного досвіду.

Єдність – це наше глибоке розуміння один одного як невід’ємної частини великого українського народу. Про це говорили гуртківці «Початкового технічного моделювання»-керівник Катрій Іванна Степанівна.

Важливим поштовхом до наших спільних дій має стати пам’ять про Акт Злуки. Завжди пам’ятаймо викарбувані на скрижалях Акта Злуки слова: «Віднині є тільки одна незалежна Українська Народна республіка. Віднині український народ, увільнений могутнім поривом своїх власних сил, має змогу об’єднати всі зусилля своїх синів для створення нероздільної, незалежної Української Держави, на добро і щастя українського народу». Коли ми єдині в своїх помислах, цілях і зусиллях, ми матимемо успіх. Коли нас об’єднує спільна мета та спільна відповідальність за долю держави, Україна матиме майбутнє.

На сьогодні Україна, можливо як ніколи раніше, потребує єдності й соборності всього українського народу, заради досягнення справжнього цивілізаційного прориву, очікуваного нашими співвітчизниками з перших днів відновлення незалежності Української держави. Тож нехай нескінченний дух соборності навіки увійде в наше щоденне життя та скеровує кожного на добрі вчинки в ім’я процвітання нашої Вітчизни.

Переглядів: 183 | Додав: vitusja05 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar