Долинська районна Станція юних техніків

Календар
«  Ноябрь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2018 » Ноябрь » 16 » Обласний семінар-практикум для керівників гуртків початкового технічного моделювання
14:47
Обласний семінар-практикум для керівників гуртків початкового технічного моделювання

У Долинській районній Станції юних техніків 01.11.2018 року відбувся обласний семінар-практикум для керівників творчих об’єднань з початкового технічного моделювання з теми « Інноваційні підходи до занять у гуртках з початкового технічного моделювання».

Актуальність досвіду реалізації інноваційних педагогічних технологій на семінарі зумовлена концептуальними положеннями та державними вимогами реформування освіти в Україні, спрямованими на становлення особистості вихованця, розвиток його здібностей і обдарувань.

У семінарі взяли участь 16 керівників гуртків із 14 закладів позашкільної освіти нашої області. З вітальним словом до учасників семінару звернувся Кепша Ярослав Семенович, директор Долинської райСЮТ.

Також учасників привітали начальник міського відділу освіти Сподар Володимир Степанович

завідувач районним методичним кабінетом управління освіти, молоді та спорту Долинської РДА Гошовська Тетяна Іллівна

директор Івано-Франківського обласного державного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Кодря Віталій Вікторович .

Керівники гуртків початкового технічного моделювання райСЮТ презентували розробки: «Виготовлення паперової іграшки за технікою геометричного конструювання», Катрій Іванна Степанівна; Інтелектуально-пізнавальна гра “Щасливий випадок», Микитин Галина Зігмундівна, які присутні педагоги зможуть використати на заняттях з вихованцями.

Учасники семінару оглянули виставку робіт з технічної творчості вихованців закладу.

Косар Ярослава Григорівна, завідувач відділу, презентувала роботу колективу закладу з теми « Інноваційні підходи до занять у гуртках з початкового технічного моделювання». Розповіла про матеріальне забезпечення гуртків з початкового технічного моделювання та поділилася секретами успішного проведення занять керівниками гуртків.

Учасники семінару обговорили перспективи розвитку напрямку та поділилися власним досвідом за «круглим столом», на якому підвели підсумки та обговорили методичні рекомендації для подальшого їх використання у роботі гуртків.

Тема досвіду роботи семінару-практикуму керівників гуртків початкового технічного моделювання співзвучна проблемі реформування сучасної позашкільної освіти: формування самостійної, ініціативної, вдумливої особистості через впровадження активних форм і методів навчання і виховання в освітньо-виховний процес закладу позашкільної освіти.

 

Переглядів: 362 | Додав: vitusja05 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar