Долинська районна Станція юних техніків

Календар
«  Декабрь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2018 » Декабрь » 8 » Обласний семінар керівників гуртків радіотехніки та електронного конструювання
15:03
Обласний семінар керівників гуртків радіотехніки та електронного конструювання

28 листопада 2018 року на базі Долинської районної Станції юних техніків відбувся обласний семінар керівників гуртків радіотехніки та електронного конструювання.

На семінарі зібрались педагоги позашкілля області з Калуського ЦНТ, Галицького ЦДЮТ, Тисменецького БДЮТ, Яремчанського ЦПРДЮ. Були присутні також директор ІФОЦНТТУМ Віталій Вікторович Кодря та заступник директора ІФОЦНТТУМ Ікалюк Михайло Йосипович. Під час відкриття обласного семінару з вітальним словом для учасників семінару виступили:

  • Сподар В.С., начальник відділу освіти міської ради;
  • Гошовська Т.І, завідувач районним методичним кабінетом управління освіти, молоді та спорту Долинської РДА;
  • Кодря В.В., директор Івано-Франківського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді;
  • Кепша Я.С., директор Долинської районної Станції юних техніків.

 

Косар Ярослава Григорівна, завідувач відділу методичного райСЮТ, розповіла про роботу та матеріальне забезпечення гуртків закладу, використовуючи презентацію та зупинилася на перспективних напрямках роботи в галузі радіоелектроніки.

Впродовж семінару проведено цікаві майстер-класи та презентації на базі лабораторії радіоелектронного конструювання Станції юних техніків. Бінарне заняття з радіоконструювання презентували керівники гуртків Карпінець Б.І. і Свистак В.І. з теми «Виготовлення монтажної схеми звукового генератора на двох транзисторах КТ315, МП42», які присутні педагоги зможуть використати на заняттях з дітьми. Далі учасники семінару відвідали виховний захід «Брейн-ринг» (керівник гуртка Стасюк О.С.), аналізували роботу напрямків у 2019 році, участь в обласних та всеукраїнських масових заходах, обговорили умови проведення обласних масових заходів з даного напрямку, внесли зміни та доповнення для подальшого їх використання у роботі гуртків радіоелектроніки.

За "круглим столом" Кодря Віталій Вікторович, директор ІФОДЦНТТУМ, розповів про особливості проведення обласних змагань з радіоелектронного конструювання, надав багато цікавої методичної інформації щодо підготовки вихованців до змагань. Присутні активно задавали питання та висловлювали побажання щодо подальшої співпраці. Учасники семінару побажали усім талановитих та наполегливих вихованців, ще більше перемог та творчих злетів, висловили щиру подяку організаторам заходу за змістовну програму.

Переглядів: 264 | Додав: vitusja05 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar