Долинська районна Станція юних техніків

Календар
«  Май 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2019 » Май » 21 » Наука і творчість
11:21
Наука і творчість

Наука і технічна творчість

Долинській райСЮТ— профільний  заклад позашкільної освіти, основним напрямком діяльності якого є науково-технічний, що передбачає:

  • залучення вихованців  до активної діяльності з набуття техніко-технологічних умінь та навичок,
  • розширення наукового світогляду,
  • підготовку до активної науково-дослідної роботи,
  • оволодіння практичними уміннями та навичками з технічних видів спорту, організацію змістовного дозвілля.

Це той острівець  освіти, де дитина може проявити себе як особистість, стати творцем, розкрити свої творчі та інтелектуальні здібності, плідно провести свій вільний час, поспілкуватись з однодумцями. У гуртках нашого закладу створюються сприятливі умови для активних та допитливих, завзятих і сором’язливих, і для тих, хто прийшов сюди задовольнити свій спонтанний інтерес і тих, хто вже глибоко і серйозно вивчає “свою” справу.Тут у кожної дитини є можливість дізнатися щось нове, цікаве і корисне, поринути у світ науки і техніки,  стати справжнім творцем, знайти відповіді на всі запитання, брати участь у конкурсах, оглядах, виставках, змаганнях,  що створює неповторну атмосферу свята. Але свята не бувають без буднів. А наші будні – це постійний творчий пошук і важка праця.

Вже 20 років поспіль у  райСЮТ закінчення навчального року традиційно проходить у підведенні підсумків роботи за рік - огляд-конкурс науково-технічної творчості учнівської молоді з цікавими пізнавальними та інтелектуальними виховними заходами в гуртках. Цього року 16 травня проведено оцінку експонатів представлених на огляд-конкурс НТТУМ-2019,  який проводився за розділами «Радіоелектроніка», «Електротехніка», «Промислова техніка», «Транспортні засоби», «Сільськогосподарська техніка», «Сільське господарство, екологія, енергозбереження, медицина, біологія», «Технічні навчальні посібники», «Ігри та іграшки з елементами техніки», «Космічна техніка», «Техніка майбутнього», «Історичні моделі», «Спортивно-технічне моделювання», «Архітектура та будівництво», «Техно-Арт», «Робототехніка», «Вироби, виготовлені на 3D принтері», «Вироби з матеріалів вторинного використання». У залі панувала святкова, урочиста атмосфера. Для привітання зібралися  депутат Долинської районної ради Дирів Іван Ярославович, методист районного методичного кабінету  управління освіти, молоді та спорту Долинської РДА Осідач Емілія Юліанівна, начальник управління освіти Долинської міської ради Сподар Володимир Степанович, які  звернулися до вихованців зі словами вдячності й шани. Дирів Іван Ярославович, депутат Долинської районної ради,  вручив вихованцям та педагогам, які здобули перемогу на всеукраїнських та міжнародних конкурсах у 2018 році, грошову винагороду, яка традиційно проходить у підведенні підсумків роботи за рік, відзначення кращих у вихованців та педагогів за їх результативну, наполегливу працю з  благодійного фонду депутата Верховної ради України Юрія Дерев’янка.

    Педагогічний колектив райСЮТ– це досвідчені керівники, умільці, здібні організатори, які вміють зацікавити дітей до творчої праці. І тому у нас багато нових планів, плідна праця, велике майбутнє. Хочеться вірити в те, що педагоги  закладу зможуть знайти шлях до серця та розуму кожної дитини, адже дитина не зможе сама добитися великих результатів, а крім сім'ї і школи сіяти в душу дитини «добре», «вічне» покликані і ми педагоги закладів позашкільноїосвіти.

 

Переглядів: 216 | Додав: vitusja05 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar