Долинська районна Станція юних техніків

Календар
«  Февраль 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2019 » Февраль » 7 » Інструктивно-методична нарада заступників директорів з виховної роботи освітніх закладів району в райСЮТ.
17:08
Інструктивно-методична нарада заступників директорів з виховної роботи освітніх закладів району в райСЮТ.

Інструктивно-методична нарада заступників директорів з виховної роботи освітніх закладів району в райСЮТ.

 

Зміни в сучасній українській освіті вимагають від закладів освіти визначення нової мети навчання та виховання – розвиток інноваційної особистості, здатної до життєтворчості та самореалізації у нових соціальних умовах, мають на меті пошук шляхів активізації творчих здібностей педагога та вихованця та.

Ці проблеми стали головним завданням інструктивно-методичної нарада заступників директорів з виховної роботи освітніх закладів район, яка відбулась 1 лютого 2018 року в Долинській райСЮТ.

Серед основних питань наради – організація та проведення районних зманань з технічної творчості, проблеми підготовки до них здобувачів освіти. Директор Кепша Ярослав Семенович детально розповів про особливості організації та проведення змагань. Предметним став діалог щодо систематизації прийомів і методів створення для молодших школярів ситуації успіху в освітньо-виховному процесі, де досвідом роботи поділились керівник гуртків «Початкового технічного моделювання» Микитин Галина Зігмундівна .

Із результатами моніторингових досліджень з проблеми розвитоку інноваційної особистості познайомила присутніх методист райметодкабінету Осідач Емілія Юліанівна. Цікавило присутніх питання творчого потенціалу гуртківців, з яким виступила завідувач відділу методичного Косар Ярослава Григорівна. Вона розповіла про засоби сучасних педагогічних технологій розвивитку творчого потенціалу керівника гуртка, форми та методи роботи з дітьми. Заступники директорів мали змогу переглянути ряд презентаційних матеріалів щодо участі в Міжнаородних та Всеукраїнських заходах, конкурсах, оглядах. Вагомим блоком наради було опрацювання основних положень наказу про змагання з технічної творчості в 2018-2019 н.р.

Переглядів: 204 | Додав: vitusja05 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar