Долинська районна Станція юних техніків

Календар
«  Ноябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2016 » Ноябрь » 4 » День відкритих дверей. Посвята в гуртківці.
19:27
День відкритих дверей. Посвята в гуртківці.

У Долинській районній Станції Юних техніків  15 вересня вже вкотре відбувся традиційний День відкритих дверей та посвята у гуртківці, на якому зібралися численна кількість дітей, батьків. У цей день наш заклад створив атмосферу незабутнього свята, справжню казку, на якому було представлено роботу  за минулий навчальний рік,  досягнення,  успіхи. 

  Підняти  державний прапор України  для відкриття урочистої лінійки було доручено  переможцям всеукраїнських конкурсів, оглядів, виставок, кращим гуртківцям закладу Шевчуку Данилу та Крупі Андрію.  

        І звичайно, усі справи і добрі, і благородні  починаються  з Богом і молитвою. То ж до  проповіді і освячення було запрошено настоятеля Собору Різдва Пресвятої Богородиці отця  Йосифа, який  у своїх молитвах до Матері Божої звернуся з  просьбою  спокою і мирного неба для України  та окропив всіх присутніх свяченою водою. Слова вдячності  Всечесному отцю за молитву виразила  завідувач відділу методичного  Ярослава Косар і побажала йому від Господа винагороди  добрим  здоров'ям,  духовними   дарами   та  опікою.

       Директор закладу  Ярослав Кепша привітав  присутніх з  початком нового навчального і побажав  учням сил і енергії у оволодіванні нових знань, здобутків, звершень .

       З вітальним словом до учасників свята  звернувся заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту  Долинської РДА Віталій Олійник і побажав гуртківцям   вчитись так ,щоб набуті знання  знадобились молодій незалежній Україні.

       Ярослава Косар розповіли гостям про роботу гуртків, які функціонують у нашому закладі і в приміщеннях загальноосвітніх закладах  міста Долини і  сіл району  та про спіхи  райСЮТ у всеукраїнських, обласних конкурсах, олімпіадах, змаганнях, виставках, оглядах.        .

       На святі звучали привітання гуртківців та  пісні  «Крила Ангела», «Батьки мої» у  виконанні  вихованки закладу Ілони Шутки, яка подарували присутнім оптимістичний настрій.

Переглядів: 305 | Додав: vitusja05 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar